Bærekraft

Vi søker alltid etter det mest bærekraftige valget

Postiv innvirkning på naturen

Turisme og transport kan ha negativ innvirkning på dyreliv, miljø og samfunn, og det er vi klar over. Vi bryr oss om dyrene, artsmangfoldet og folkene som bor på stedene vi besøker. Å skape høykvalitets naturopplevelser med lavt miljøfotavtrykk er en viktig del av vårt oppdrag.

Slik gjør vi det

Vi ønsker ikke å bidra til skadelig masseturisme. Vi besøker og utforsker gjerne kjente landemerker som Atlanterhavsveien, Trollstigen og Geiranger, men da gjør vi det helst utenfor høysesongene eller tar alternativer ruter.

Vi støtter utviklingen av lokale forsyningskjeder, og fokuserer på menneskedrevne aktiviteter.

Utstyret vi velger er fra høykvalitetsleverandører som gir lengre levetid og mindre svinn. Alt avfall tas selvsagt med hjem igjen og resirkuleres så langt det er mulig.

Karbonpositive

Våre turer er karbonpositive, med netto-null karbonutslipp gjennom kjøp av Rewilding Credits som er til fordel for biologisk mangfold og initiativer for rewilding i Europa.

Rewilding er et begrep som spesielt brukes innen naturforskning og naturvern. Det beskriver ulike aktive handlinger for å tilbakeføre naturen til sin opprinnelige ville tilstand. For eksempel plassere ut frittgående beitedyr som naturlig regulerer økosystem og landskap.

Følg oss på: