Bedrift

Aktive opplevelsespesialister for bedrifter og grupper

Tilbakemelding fra kunder

"DID Adventure utmerket seg med perfekt tilpasset opplegg for vårt formål. Godt planlagt og gjennomført. Fantastisk mat man sent vil glemme. Alt-i-alt en strålende opplevelse i storslått natur!"
Ledergruppen i Western Bulk Management AS
"If you’re ever in Norway and want to really experience the amazing Norwegian outdoors, then Didrick is your man!"
George Clarke, Amazing Productions

Bedrifter og store grupper

Med vår bakgrunn fra forsvarets spesialstyrker har vi lang erfaring både under vann, på land og i lufta. Via oss kan du få tilgang til steder få andre har vært. Vi tilpasser ruter og opplegg for alle aldre og aktivitetsnivå.

Nyskapende konsepter

Møre og Romsdals ikoniske landskap er bakgrunn for filmer som James Bond og Mission Impossible, og populære TV-serier som Top Gear, Kompani Lauritzen og 71 grader nord.

71 grader nord har lagt ansvaret for sikkerhet i produksjonen på daglig leder Didricks hender i 4 sesonger. Din gruppe kan få liknende opplegg, med fokus på problemløsing og samarbeid under åpen himmel.

Forslag til aktiviteter

Alpint og toppturer

Randonné eller alpint - råe toppturer og nedfarter for alle nivå.

Mountainbike

Vi har 15 hardtail-sykler som er gira for å treffe grusen. Elektrisk samler hele gruppen.

Aking

Aking downhill for voksne. Vi har mulighet til å reservere et skitrekk, kun for dere.

Kajakk

Nydelig naturopplevelse i doble kajakker som tar dere helt innpå elementene.

Fjelltur

Romsdalseggen, Midsundtrappene, Saksa, Slogen, Moldemarka – det viktigste er at turen er tilpasset alle som skal være med.

Truger

Truger er morsomt og enkelt. Alle får det til. Vi legger opp turen slik det passer for dere, og tar pauser når dere trenger det.

Rappellering

Rappeller 50 meter fra toppen av Seilet - Moldes ikoniske hotell. Full opplæring av sertifiserte guider.

Ekspedisjons camp

Prøv en natt eller to i en ekte ekspedisjons camp. Vi har utstyr til 150 deltakere.

Pistolskyting

Våre instruktører lærer deg hvordan du håndterer 9mm-pistoler på en sikker måte. Full opplæring, trening og konkurranse.

Golf

Få et innblikk i golfens mystikk og mysterier. Proffe golfinstruktører lærer dere alt om grep og sikting.

DID Låven

Vi rigger låven etter dine ønsker med aktiviteter, mat, musikk, og drikke. Passer til afterski for 150 gjester eller minneverdige middager, men dere må på være med oss ut på tur først.

8-kanten

De metertykke murveggene skaper en helt spesiell stemning for møter eller middager. Perfekt for grupper som vil være for seg selv i en privat atmosfære.

En skjult verden av opplevelser venter dere

Vår inngående lokalkunnskap og omfattende landsdekkende nettverk åpner dører til en skjult verden av inspirerende og oppslukende opplevelser.

Vi fokuserer på spektakulære destinasjoner, praktisk læring og nøye utvalgte ruter som vil gi dere det ypperste innen kultur, natur, mat og spennende aktiviteter.

Eksklusivt og kulinarisk

Vi foreslår steder og overnattingssteder som passer best til kundens smak, opplevelsesprofiler og ønsket personvernnivå. Fra private øyer til historiske hoteller er våre overnattingspartnere håndplukket for å tilby det aller beste Møre og Romsdal kan tilby.

Uansett hvilken type gruppe du har, vil vi gi råd om de beste stedene å sove, spise, oppleve, ha det gøy og slappe av.

Guidene våre

Guidene våre er kunnskapsrike, positive og erfarne. Alle har inngående førstehånds lokalkunnskap, operasjonsplanlegging- og risikostyringstankesett. De håndterer kompleks logistikk samtidig som de er gode verter for grupper med ulike individuelle behov.

Vi er del av et nettverk med kunnskapsrike og interessante folk. Dere kan sykle med proffsyklister som har tråkket Giro D´Italia, nyte mat og drikke tilberedt av noen av Norges beste kokker, lære om lokale spesialiteter fra bønder, fiskere, marinbiologer, historikere og håndverkere.

High performance

Et helt nytt utviklingsprogram med naturen som laboratorium. Ta kontakt for mer informasjon.

Følg oss på: