Om oss

Målet vårt er å tilby de beste turene og utdørsopplevelsene i Møre og Romsdal for kunder med høye krav

DID Adventure ble grunnlagt av Didrick Ose i 2005. Å være under åpen himmel, løse kompleks logistikk og designe opplevelser og aktiviteter som utfordrer og skaper gode team er hans lidenskap.

Fra fisker til marinejeger og daglig leder

Didrick er oppvokst Molde, og startet arbeidslivet som fisker på en norsk tråler i Australia og Argentina. Så fulgte 7 år i marinens spesialstyrke som marinejeger, før han var sikkerhetsansvarlig for 4 produksjoner av 71°Nord.

Nå driver han DID Adventure fra ærverdige Årønes Gård rett ved Molde lufthavn Årø.

Skreddersøm med unik lokalkunnskap

Å lage det perfekte opplegget for deg som ønsker unike opplevelser du ikke hadde funnet på egenhånd er det som driver oss.

7-retters middag på en privat øy med ekslusiv overnatting, eller bål i skogen og soving under stjernehimmelen - vi fokuserer på opplevelsen og designer individuelle tidsplaner tilpasset dine behov.

Detaljfokus, kreativitet, problemløsing og gode undersøkelser i forkant gjør at vi leverer ekstraordinære opplevelser for deg som søker noe helt spesielt og i verdensklasse.

DID er blant annet nevnt i National Geographic Adventure Magazine og medlem av Adventure Travel Trade Organization og NHO Reiseliv.

Følg oss på: