The barn

DID Låven – et perfekt sted for aktiviteter og god stemning

Den 200 år gamle høylåven på Årønes Gård i Molde er gjort om til et pent designet lokale med panoramavindu, topp moderne fasiliteter og profesjonelt kjøkken. En av Moldes best bevarte hemmelige smakfulle opplevelser!

Opplev DID låven

Siden 2008 har DID holdt til på ærverdige Årønes Gård i Molde. Den hvite låven har i flere omganger blitt bygget om og samler historien til både gårdens og dagens virksomhet. 3 store panoramavinduer mot sør fyller låven med lys og fjord og fjell. Nyt mat og musikk som en perfekt forlengelse av en aktiv dag. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan tilrettelegge en helaften for deg og din gruppe.

Spektakulære omgivelser
Unik stemning
Smakfulle opplevelser

En regel

I DNA-et til DID Adventure er aktiviteter og naturopplevelser helt sentralt. Derfor har DID låven en regel! Dere må gjøre en aktivitet først for å kunne nyte låven og hva den har å tilby.

Fysiske aktiviteter, mat, design og musikk er naturlige og obligatoriske elementer i opplevelsen på låven. De er hver for seg unike, men til sammen skaper de et uttrykk og en kraft vi vet vil sette varige spor.

DID er spesialist på utendørs opplevelser. Sjekk våre forslag til aktiviteter og ta kontakt så sørger vi for at opplevelsen blir akkurat slik dere så for dere at det skulle bli.

Positiv varme og god feeling

Låven er innredet med klassiske og moderne møbler fra Fjordfiesta. Sammen med det siste innen belysning og styringssystemer fra Glamox skaper vi den stemningen dere ønsker.

Et fullverdig profesjonelt kjøkken med den fantastiske Monica bak spakene tryller frem gastronomiske retter etter deres ganer og preferanser.

Opplev en positiv varm og god feeling fra dere kommer inn låvedøra til dere reiser tilbake til virkeligheten. En kulturell reise i god stemning med fokus på detaljer og tilpassing.

Skreddersøm med unik lokalkunnskap

DID har i 18 år levert skreddersydde opplevelser og låven er et spennende tilskudd i porteføljen. Perfekt for aktiviteter og god stemning. Vi rigger den slik dere vil med sport, mat, musikk, noe godt å drikke eller noe annet. Om det er afterski for 150 deltakere, konsert eller en bedre middag vet dere best. Regelen er at dere må gjøre en aktivitet før dere får komme på besøk.

Låven er godkjent for 200 sporty deltakere, men vi synes ca 140 er akkurat passe til en hyggelig middag og alt det andre.

Vil du vite mer? Har du et arrangment som du tror vil være perfekt for DID låven?

Follow us on: